top of page

Onze droom

Wij zijn een jong dynamische koppel met twee wijze kids.

Wij hadden altijd al de droom om een eigen restaurant op te starten. Want ondernemer worden in de horeca is als een verliefdheid voor een ketting van gezellig tafelen, lievelingsdrankje en mensen gelukkig maken.

 

Nu zijn we 2020 en kan onze droom in vervulling gaan. Covid-19 wou ons testen, maar we hebben de tijd goed benut om alles veilig te maken voor jullie bezoek en verfraaiingswerken te doen aan een gebouw wat dateert van 1828. Oorspronkelijk werd het gebouw gebruikt als winkeltje en café. Het evolueerde doorheen de jaren naar een volks eethuis.

 

Mijn 20 jarige ervaring als chef-kok en het organisatorisch talent van Valerie geven al een ideaal menu. Al geef ik wel een eigen twist aan de grootmoederskeuken van weleer.

 

We zijn beiden heel sociaal ingesteld en hebben maar 1 doel voor ogen en dat zijn tevreden klanten. Mensen gelukkig maken met hun favoriete drankje of gerecht. Mensen een leuke tijd bezorgen en is dat niet waar het allemaal om draait?

Valerie en ik zullen dit doen vanuit onze volkse keuken.

Maar onze warme dank gaat ook uit naar deze mensen die ons onvoorwaardelijk hielpen tijdens de opstart en elk met zijn eigen mogelijkheden.

Peter Vercruysse – belettering 

Nico Van Neer – schrijnwerker 

Marijke Misplon – opmaak website 

wijngaard2.jpg
bottom of page